• BNN
  • RVA
  • QS

Over ons

Wereldkwaliteit voor land- en tuinbouw, veehouderij, industrie en overheid

Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen is een full service laboratorium op het gebied van onderzoek van grond, water, mest, kuilen en voeding (groenten, fruit, kruiden, etc.). Sinds de oprichting in 1991 hebben we ons ontwikkeld tot een internationaal onderzoeksinstituut van naam. Met een team van meer dan 90 medewerkers verwerken we jaarlijks meer dan 400.000 monsters.

Internationaal klantenbestand

Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen werkt voor klanten uit heel Nederland, Europa en ver daarbuiten. Daaronder zijn land- en tuinbouwbedrijven, veilingen, supermarktketens, industriebedrijven en particulieren. Maar ook overheidsorganisaties zoals waterschappen, provincies, gemeenten en bijvoorbeeld de Belgische voedsel- en warenauthoriteit. In 2010 heeft Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen het laboratorium van het Waterschap Zeeuws-Vlaanderen overgenomen. Onze onderzoekers beschikken over de nieuwste apparatuur en een breed scala aan analysetechnieken. We hebben daardoor de expertise en technologie in huis om op een breed onderzoeksgebied wereldkwaliteit te bieden. Maar ook qua prijs zetten we internationaal de toon: met onze scherpe tarieven breken we keer op keer de markt open.

Elke dag klaarstaan voor je klanten

Eurofins Lab Zeeuws-Vlaanderen staat nog altijd stevig met beide benen op de Zeeuwse landbouwgrond. Directeur en oprichter Jos Heijens is zelf van boeren komaf, dus hij weet precies voor wie hij werkt. Dag en nacht is hij betrokken bij alle facetten van het bedrijf. Of dat nu is in persoonlijk contact met zijn klanten, of in een labjas op de werkvloer om de handen uit de mouwen te steken. Die nuchtere mentaliteit is nog altijd de basis van het bedrijf: gewoon elke dag klaarstaan voor onze klanten met onderscheidende service, snelheid, kwaliteit en een scherpe prijs.

Informatie aanvraag

Heeft u verder nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen;